Carita Nyi Halimah Samsoedi

ISBN:

Published: 2005

Paperback

51 pages


Description

Carita Nyi Halimah  by  Samsoedi

Carita Nyi Halimah by Samsoedi
2005 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 51 pages | ISBN: | 7.32 Mb

Carita Nyi Halimah ngalalakonkeun katawekalan budak awéwé anu katalangsara. Indung-bapana anu asalna beunghar jadi jelema masakat. Basa bapana diasupkeun ka pangbérokan alatan pitenah deungeun, indungna kagegeringan nepi ka hanteuna pisan. SaterusnaMoreCarita Nyi Halimah ngalalakonkeun katawekalan budak awéwé anu katalangsara. Indung-bapana anu asalna beunghar jadi jelema masakat. Basa bapana diasupkeun ka pangbérokan alatan pite­nah deungeun, indungna kagegeringan nepi ka han­teuna pisan.

Saterusna Nyi Halimah cicing di ninina bari digawé di imah Nyonya Linn. Basa ka­pang­gih metik kekembangan di kebon pipireun ge­dong dununganana, manéhna disiksa ku Nyo­nya Linn nepi ka asa bubuk huluna, getih tina si­rah­na nyarakclakan kana bajuna. Waktu keur nye­kar di kuburan indungna, manéhna kapanggih ku tuan nu keur bebedil, tuluy diajak digawé di imahna. Ti harita manéhna teu ken­dat-kendat meunang rupa-rupa cocoba anu kacida beuratna, nepi ka nga­laman diasupkeun ka pangbérokan sagala rupa.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Carita Nyi Halimah":


gebco.pl

©2011-2015 | DMCA | Contact us